Going to London?


Londen is de levendigste, de verleidelijkste, de opwindendste, meest kosmopolitische stad ter wereld volgens velen. Het is in ieder geval een stad met alles wat een moderne reiziger zich maar kan wensen: schitterende architectuur met onder meer ‘London Eye´, een uitgebreid theateraanbod, fantastische winkels met als topper het wereldberoemde ‘Harrods´ en prachtige parken.

Dag 1: Vanuit Nederland vertrekt de touringcar naar Calais waar het schip staat te wachten om u naar Dover te brengen. Daar vandaan gaat de reis naar Londen en komt u bij Hotel Victoria Inn; het hotel waar u de komende nachten door gaat brengen.

Dag 2: Na een ontbijt in het hotel vertrekt de touringcar voor een stadstour. Deze tour is deels met de bus, deels te voet. Ga aan boord voor de ‘Bateuax lunch cruise´ en vaar over de Thames, genietend van een heerlijke lunch. De middag besteed u naar eigen wens en ´s avonds kunt u een musical bezoeken.

Dag 3: De derde dag begint met een ontbijt in het hotel. Daarna gaat u per touringcar naar Windsor Castle, de oudste nog bewoonde burcht van Europa. De koningin komt nog regelmatig langs in dit kasteel! Na het bezoek aan dit kasteel reist u af naar Dover, waar de terugreis naar Nederland begint.

Prijsindicatie: op aanvraag

Laatste recensie:


Mevr. Koopmans
" Ik was zelf al vele malen in London geweest dus ik wist wat ik kon verwachten. Toch blijft het een prachtige stad die elke keer weer nieuwe verassingen in petto heeft. Dit bedrijfsuitje was een groot succes! "
Offerte aanvragen