Duiken in Egypte


Bent u klaar om het moois onder de waterspiegel te bewonderen? Dat kan in Egypte! Per vliegtuig en transfer belandt u in uw 5 sterren hotel. Er zal luxe gedineerd worden aan een prachtig strand waarna u zich op gaat maken voor de volgende dag.

U vertrekt de volgende ochtend, per VIP touringcar, naar de haven waar een boot al op u ligt te wachten. De boot kiest het ruime sop en vaart u in de richting van de koraalriffen. Na een korte cursus snorkelen en duiken is het moment aangebroken om dit wonder van Moeder Natuur te aanschouwen. Kijk met uw eigen ogen naar de prachtige koraalriffen en het leven wat zich onder de waterspiegel afspeelt. Dit zult u zich gegarandeerd nog lang heugen! Al dat moois maakt hongerig, vandaar dat er gedurende de dag een lunch op de boot zal worden verzorgd.

Na terugkomst in de haven wordt u ´s avonds verwacht voor een heel bijzonder diner. U trekt de woestijn in voor een diner in een beno´de tent! Waan u voor even een echte nomade! Na dit diner volgt de terugreis naar uw hotel, waar u na een overnachting het vliegtuig in stapt naar Nederland. Hier zal nog lang over nagepraat worden!

Prijsindicatie: op aanvraag

Laatste recensie:


mevr. Hamstra
" Ik had al eens gedoken in Egypte dus ik wist wat er ongeveer zou komen. Vandaar dat ik dit uitje voor mijn collega´s heb geboekt. Het overtrof al hun verwachtingen! Het koraal in Egypte is echt prachtig en het eten midden in de woestijn echt een hele beleving. "
Offerte aanvragen