Met de 2CV door de Champagnestreek


Per vliegtuig en bus wordt u vervoerd naar uw kasteel in de Champagnestreek waar u zult overnachten. In de avond ontvangt u een briefing over uw rally met de klassieke 2CV´tjes. De volgende ochtend strelen de eerste zonnestralen de karakteristieke bolides en neemt u plaats achter het stuur. U vertrekt aan de hand van uw roadbook en rijdt een prachtige rit door de Champagnestreek met zijn kenmerkende heuvels en pittoreske dorpjes.

In de loop van de dag maakt u een kleine stop, om het één en ander te nuttigen. Dat vindt plaats op een prachtige plek, boven op een heuvel met een adembenemend uitzicht over de omgeving. Eenmaal weer plaatsgenomen achter het stuur vervolgt u uw route door de mooie Franse natuur, op weg naar een volgende locatie. Deze locatie is een wijngaard waar de champagne klaar staat om geproefd te worden.

Na deze gedenkwaardige dag wordt u de volgende ochtend door een touringcar naar Parijs gereden. Daar staat een Nederlandstalige gids klaar om u al het moois van deze enorme stad te laten zien. Aan al het moois komt ook een eind, zo ook aan deze gedenkwaardige dagen. Per vliegtuig gaat u terug naar Nederland en zult u zich dit uitje nog lang heugen!

Prijsindicatie: op aanvraag

Laatste recensie:


dhr. van Merkestein
" We waren al eens in de Champagnestreek op vakantie geweest. Toch was de rally met de 2CV iets unieks! Het dagje Parijs was de slagroom op de taart. "
Offerte aanvragen