Barcelona, de stad die alles heeft!


De bruisende stad Barcelona is één van de meest toeristische steden van Spanje. De stad heeft een lange en indrukwekkende geschiedenis. Een veelvoud aan bezienswaardigheden siert deze mooie wereldstad.

Een incentive met uw collega´s naar het prachtige Barcelona wordt één die u niet snel vergeten zult. Naast het prettige klimaat dat in Spanje heerst heeft de stad zoveel cultuur en sfeer dat u uw ogen uitkijkt.

Wat dacht u van de oude stad Ciutat Vella of het Spaanse Dorp dat gebouwd werd ter gelegenheid van de Internationale Tentoonstelling in 1929. Maar Barcelona is misschien nog meer bekend om de kunstwerken van Gaudí. In de stad komt u op verschillende plekken prachtige kunstwerken van hem tegen. Casa Mila en Park Güell zijn zeker de moeite waard.

Flamingoshows, het stadion van FC Barcelona en Las Ramblas kunnen op deze bijzondere reis niet vergeten worden. Kortom een driedaagse citytrip naar Barcelona is er één vol cultuur en vermaak.Prijsindicatie: op aanvraag

Laatste recensie:


dhr. de Jong
" Wat kun je veel doen als je een goede planning hebt! In drie dagen de highlights van de stad gezien, een flamengo show, het olympische dorp, Camp Nou en het strand met prachtige loungetent, echt helemaal geweldig! De Nederlandstalige gids vertelde op een leuke, luchtige manier interessante verhalen en liet ons de mooiste plekken zien. Tussendoor ruim voldoende tijd om lekker te shoppen, een drankje te doen aan de ramblas en ook ´s avonds konden we lekker ons eigen gang gaan: een perefcte afwisseling en een onvergelijke trip dus. "
Offerte aanvragen