Fly & Drive


Een luxe landhuis midden op de Veluwe is het decor voor uw ontvangst. U vertrekt vanaf hier per Mini Cooper, aan de hand van uw roadbook rijdt u de rally in deze klassieke voertuigen. Onderweg zult u al puzzelend bij de verschillende proeven uitkomen. Daar is het de bedoeling om zo veel mogelijk punten te scoren, de winnaars krijgen namelijk aan het eind van de dag een welverdiende beloning!

U onderbreekt uw rally om uitgebreid te lunchen in een prachtige kasteeltuin, daar kunt u de eerste mooie ervaringen al uitwisselen. De dag is echter nog lang niet om. U vervolgt uw weg richting het vliegveld. Daar krijgt u les in een Cessna vliegtuig en mag u zelf de stuurknuppel in handen nemen.

De dag wordt afgesloten met een presentje voor de winnaars en een heerlijk diner in een landhuis. De Mini´s, met hun ronkende motor, de geur van benzine en het stugge sturen en het plaatsnemen in een Cessna zorgen voor een onvergetelijke dag waar u op de mooiste plekjes van de Veluwe komt.

Prijsindicatie: op aanvraag

Laatste recensie:


mevr. Tarlaci
" Wat heb ik genoeten toen ik die koppies rondom mij in de Mini zag toen het vliegvel in de verte in beeld kwam en ik het geheim niet langer kon bewaren: we gingen écht leren vliegen in een Cessna! Een zeer bijzondere verrassing na een al even zo bijzondere rally in klassieke Mini´s. "
Offerte aanvragen