Helikopterdropping op de Veluwe


Een origineel personeelsuitje bestaat altijd uit één spectaculair onderdeel. In Garderen, midden op de Veluwe, is de verzamelplek. Vanaf daar wordt iedereen welkom geheten en klaar gestoomd voor het spectaculaire onderdeel⃛

Buiten staan de legertrucks inmiddels klaar, waardoor bij elke collega de adrenaline per minuut toeneemt. De chauffeurs van de legertrucks nemen jullie mee naar een open plek in het bos. Daar staan jullie oog in oog met een brullende helikopter⃛ Instappen!

Tijdens een spectaculaire vlucht met 200 kilometer per uur, kijkt u uw ogen uit. Na de landing staan er nog meer verrassingen klaar. Stap bijvoorbeeld op de Solex, rijd in een Mini of loop per GPS verder het bos in. Onderweg is nog ruimte om met scherp te schieten op laserkleiduiven of op een quad over de grootste quadbaan van de Veluwe te scheuren. Alles is mogelijk!

Aan het eind van de dag, tijdens het diner, blikt u terug. Op een schitterende locatie, waar de open haard al knettert, beseft u; deze dag vergeet ik nooit meer!

Prijsindicatie: op aanvraag
Offerte aanvragen