Verken het statige Berlijn


Berlijn, de stad van moderne architectonische hoogstandjes, een wereldkeuken, de mooiste parken, en niet te vergeten de stad van de Berlijnse muur. Dé perfecte stad voor een mooie incentive met uw collega's.

Het ultra moderne Potsdamer Platz is één van de bezienswaardigheden. Hier staan veel moderne gebouwen met architectonische hoogtepunten. Die zeker het bezichtigen waard zijn. Ook vindt u hier de grootste winkelboulevard, genaamd de Kürfurstendamm.

Het toenmalige Oost-Berlijn daarentegen draagt nog sterk het karakter van een stad uit het verleden. Statige gebouwen en brede promenades domineren het straatbeeld.

In drie dagen ontdekt u al het moois dat deze statige stad te bieden heeft. Hierbij kunt u denken aan een bezoek aan restanten van de Berlijnse Muur, Checkpoint Charlie en Berlin Underground. Een roadtrip in oude Trabantjes en een spannende Escape Tour staan ook op het programma. Tijdens de Escape Tour, een Nederlandstalige citygame, is het de bedoeling dat u de geheime uitgang van de stad Berlijn vindt.

Vraag snel een offerte aan en geniet van een fantastisch incentive.

Prijsindicatie: op aanvraag

Laatste recensie:


Dhr. Neufeld
" Ondanks mijn Duitse achtergrond ben ik van mijn leven nog niet in Duitsland geweest. Toen ik vernam dat deze mogelijkheid zich als bedrijfsuitje zich voordeed heb ik hier meteen voor gekozen. Het was erg gezellig met de collega's maar vooral erg indrukwekkend! Een prachtige ervaring! "
Offerte aanvragen