Warm welkom op IJsland!


Een rechtstreekse vlucht brengt u naar Reykjavik. Deze stad met zijn kleurrijke woningen heeft iets Caribisch, terwijl op de achtergrond een groot bergmassief uit het water herrijst. Met uw collega's verkent u de stad met afsluitend een Brennivin in de bar, ook wel bekend als de IJslandse brandewijn. Nadat iedereen in het hotel is ingecheckt gaan jullie naar een restaurant waar u op hoog niveau kunt dineren met lokale gerechten.

Nadat u heerlijk onder een deken van schapenwol hebt geslapen volgt er de volgende ochtend een tour over het indrukwekkende eiland. Dit prachtige land is perfect voor een incentive, omdat de bijzondere bezienswaardigheden op korte afstand van elkaar liggen. Denk bijvoorbeeld aan de Geysir en de Gullfoss waterval. Een bezoek aan de Blue Lagoon is natuurlijk ook een must als u IJsland bezoekt. De tour wordt vervolgd met een 'duik' in een warmwaterbad gevuld met warm water van wel 2000 meter diepte. Zwembroek en bikini mee dus op deze trip, hoe tegenstrijdig kan het zijn?

Wie IJsland zegt, zegt gletsjers (wel meer dan 250!). En wat is er nou gaver dan met uw collega's per sneeuwscooter deze sneeuwmassa te bedwingen?! Een bezoek aan de gletsjers laat iedereen beseffen hoe uniek dit natuurverschijnsel is.

Dat IJsland zoveel verschillende landschappen heeft en magisch is, blijkt wel wanneer u tijdens dit exclusieve uitje een bezoek brengt aan de Eyjafjallajökull vulkaan. Wilt u uw collega's bedanken voor hun inzet? Dan wordt deze trip naar IJsland jullie volgende uitje om nooit te vergeten!

Prijsindicatie: op aanvraag
Offerte aanvragen