Ontdek Kroatie ter land en ter zee!


U vliegt rechtstreeks vanaf Amsterdam naar Kroatië waar jullie vertrekken naar Kvar, een fantastisch oeroud stadje met de meeste zonuren van het land. Kvar ademt geschiedenis en de kleurrijke huisjes met lavendelvelden in de verte maken het plaatje helemaal compleet.

Vanuit de gezellige haven vertrekken dagelijks vele boten naar de meer dan 1000 (schier)eilanden die Kroatië rijk is. Uw collega's zijn blij verrast als ze per speedboot naar één van die eilanden vertrekken om te relaxen, te lunchen of gewoon omdat het kan. Ze voelen zich een dagje de Jetset van Kroatië. Wind door de haren en volop genieten... Wat een exclusief uitje is het nu al!

In de avond heerlijk dineren met een prachtig uitzicht over de zee. De volgende ochtend vertrekken jullie na het ontbijt voor een mooie tour in authentieke Kevertjes. Al dwalend door het heuvelige landschap komt na elke bocht de zee weer in beeld. We stoppen een paar keer in de kleine dorpjes, zodat u gezellig kan bijkletsen met uw collega's.

Een bezoek aan Split mag zeker niet ontbreken tijdens deze exclusieve trip, laat staan een zeiltocht per catamaran tussen de vele eilandjes door. Lekker luieren op het dek en af en toe mag u even van boord om te snorkelen. Heeft u er al zin in? Kroatië, een land van contrasten!

Prijsindicatie: op aanvraag
Offerte aanvragen