Ontdek het prachtige Lapland


Bezoek Lapland en er gaat een wereld voor jullie open! Huskyhonden, rendieren, sneeuwscooters en een prachtige omgeving maken deze incentive onvergetelijk.

Dag 1: Vanaf Schiphol vliegen jullie naar Helsinki. In Helsinki wordt de reis vervolgd naar Lapland. Eenmaal aangekomen ontvangen jullie van een echte Laplander thermoskleding. De sneeuwscooter zal het vervoersmiddel naar het hotel zijn. Daar wordt ingecheckt en is er alle tijd om te dineren en te genieten bij het haardvuur.

Dag 2: Na het ontbijt staan de huskyhonden te wachten, klaar om jullie naar de huskyfarm te brengen. Ook 's middags zijn de husky´s het vervoersmiddel, want op een bijzondere locatie kunt u ice-karten! Bij terugkomst in het hotel staat er een heerlijk diner klaar en is er tijd om te genieten van een sauna.

Dag 3: De ochtend is gereserveerd voor een bezoek aan een rendierfarm, waar jullie ook gaan ijsvissen. De middag is naar eigen wens in te vullen.

Dag 4: De laatste dag is aangebroken; tijd om te vertrekken. Met de touringcar en het vliegtuig gaan jullie terug naar Nederland.

Prijsindicatie: op aanvraag

Laatste recensie:


Mevr. Denzel
" Omdat ik 25 jaar in dienst was namen collega's van de afdeling me mee naar Lapland. Een mooier cadeau hadden ze niet kunnen geven. Wat een prachtig landschap en schitterende ervaring. Koud was het wel, maar de omgeving zorgde ervoor dat dat snel vergeten was. SOS, bedankt voor de goede organisatie! "
Offerte aanvragen