Going to London?


Londen is de levendigste, de verleidelijkste, de opwindendste, meest kosmopolitische stad ter wereld volgens velen. Het is in ieder geval een stad met alles wat een moderne reiziger zich maar kan wensen: schitterende architectuur met onder meer 'London Eye', een uitgebreid theateraanbod, fantastische winkels met als topper het wereldberoemde 'Harrods' en prachtige parken.

Dag 1: Met het vliegtuig vertrekt u vanuit Nederland richting Londen City. Eenmaal geland gaat u eerst langs Hotel Victoria Inn: het hotel waar u de komende nachten gaat doorbrengen.

Dag 2: Na een ontbijt in het hotel vertrekt de touringcar voor een stadstour. Deze tour is deels met de bus, deels te voet. Ga aan boord voor de 'Bateuax lunch cruise' en vaar over de Theems, genietend van een heerlijke lunch. De middag besteedt u naar eigen wens en 's avonds kunt u een musical bezoeken.

Dag 3: De derde dag begint met een ontbijt in het hotel. Daarna gaat u per touringcar naar Windsor Castle, de oudste nog bewoonde burcht van Europa. De koningin komt nog regelmatig langs in dit kasteel!

Uiteraard gaat u ook de Tower Bridge en Big Ben bezoeken. Ook mogen een spannende Escape Tour en tocht over de Theems in een RIB boot niet ontbreken. Evenals een bezoekje aan Stonehenge!

Kortom, een onvergetelijke incentive waar nog lang over na zal worden gepraat.

Prijsindicatie: op aanvraag

Laatste recensie:


Mevr. Koopmans
" Ik was zelf al vele malen in London geweest dus ik wist wat ik kon verwachten. Toch blijft het een prachtige stad die elke keer weer nieuwe verassingen in petto heeft. Dit bedrijfsuitje was een groot succes! "
Offerte aanvragen