Ervaar de Gouden stad Praag


Praag wordt ook wel de gouden stad genoemd. Het was de stad met de vele goudmakers; het gouden straatje herinnert daaraan. Tevens heeft Praag een prachtige wandelpromenade en vele gezellige straatjes die u langs leuke restaurantjes leiden.

Dag 1: Jullie vertrekken vandaag naar Praag! Eenmaal aangekomen staat er een spannende Escape Tour op het programma. Een Nederlandstalige citygame waarbij u de geheime uitgang van Praag moet vinden. De game brengt u langs de mooiste plekjes en bezienswaardigheden van de stad. In de middag volgt een prachtige boottocht over de Moldau, waarna jullie onder het genot van een kopje koffie in Café Louvre gezellig de dag kunnen nabespreken.

Dag 2: Na het ontbijt brengen jullie een bezoek aan de Praagse Burcht, gelegen in het oude gedeelte van de stad. Hier zijn onder meer de indrukwekkende St. Vitus Kathedraal en het beroemde gouden straatje te zien. De middag kunnen jullie naar eigen wensen indelen.

Dag 3: Vandaag staat het bezoek aan de Joodse wijk centraal. De wandeling door deze bijzondere wijk leidt naar de Joodse begraafplaats, die meer dan een bezoek waard is! Na de lunch is het tijd om te vertrekken naar de luchthaven van Praag en vliegen jullie terug naar Nederland.

Prijsindicatie: op aanvraag

Laatste recensie:


Dhr.. Heemskerk
" Met zakenrelaties ben ik naar Praag geweest. Een hele mooie ervaring. Ik was er nog nooit geweest en had niet echt een positief beeld bij deze stad. Achteraf kan ik het iedereen aanbevelen, wat een prachtige stad! "
Offerte aanvragen