Bezoek het Venetie van Rusland!


Een unieke incentive! Een indrukwekkende stad die in twee dagen te bezichtigen is en uw collega's niet snel zullen vergeten. U vliegt rechtstreeks naar Rusland, zonder dat u hiervoor een visum nodig heeft. Dus mocht u dit uitje tot op het laatste moment geheim willen houden, dan is dat nu ook mogelijk. Eenmaal aangekomen in de oude wereldstad Sint-Petersburg zal iedereen zich verbazen over de vele pracht en praal. Na het inchecken in het hotel gaat u naar een restaurant voor een heerlijk diner met lokale gerechten of fine-dining.

De volgende ochtend, na het ontbijt, staat een Nederlandstalige gids jullie al op te wachten. Op het programma staat een mooie tour door de stad. Per boot, want deze stad heeft maar liefst 342 bruggen. Sint-Petersburg wordt niet voor niets het Venetië van Rusland genoemd.

In de middag lunchen we in het centrum aan Palace Square, het Paleisplein. Daarna start u met de Escape Tour, een Nederlandstalige citygame waarbij u de geheime Russische uitgang van de stad moet vinden. Aansluitend aan deze spannende citygame heeft u wat vrije tijd om bijvoorbeeld de beroemde kathedraal of hermitage te bezoeken. En aan het einde van de middag verzamelen we bij de lokale bar voor een echte wodkaproeverij.

In de avond heeft u genoeg tijd om op te frissen voor het diner en het eventuele avondprogramma. De volgende ochtend vertrekken we per vliegtuig weer naar Nederland.

Wilt u uw collega's een bijzondere reis aanbieden? Dan is Sint-Petersburg de place-to-be! En door de lage roebel is dit ook nog een betaalbare incentive.

Prijsindicatie: op aanvraag
Offerte aanvragen