Cityhoppen en voetbal kijken!


Vindt u het tijd om uw relaties eens goed te verwennen? Neem ze mee naar verschillende Europese steden en laat ze genieten van Europees topvoetbal! Een limousine haalt u en uw relaties op en brengt jullie naar het vliegveld. U vliegt naar een stad naar keuze. Milaan, Barcelona, München, Manchester of Madrid. Een limousine staat klaar om u te vervoeren naar het hotel. Na het inchecken vertrekt u naar een restaurant waar u heerlijk zult gaan dineren.

Bent u klaar om de toppers van het hedendaagse voetbal te aanschouwen? Na het diner begeeft u zich richting het stadion waar u een wedstrijd van het allerhoogste niveau zult aanschouwen. Na afloop is er gelegenheid om dit na te bespreken aan de hand van enkele borreltjes.

De volgende dag kunt u kiezen voor een rondtrip door de stad of een directe terugkeer naar Nederland. Natuurlijk staat de limousine u bij het vliegveld op te wachten.

Prijsindicatie: op aanvraag

Laatste recensie:


dhr. de Boekel
" Met onze beste klanten (8 personen) een weekendje naar Manchester geweest als bedankje! Voor SOS Events gekozen vanwege de uitjes die we in het verleden door hen hebben laten organiseren. <br/><br/> Met deze groep mannen in de echte Engelse pubs aan de "pints" en de dag erna naar de wedstrijd Manchester - Tottenham Hotspur geweest. 3-1 gewonnen! TOP dus! SOS bedankt! Iedereen vond het een super weekend!! "
Offerte aanvragen