Met de landrover door Schotland


Welcome to Scotland!

Na een vliegreis vanuit Nederland komt u aan in het land van Loch Ness, Scotland Yard en de whisky. Bij aankomst op het vliegveld vertrekt u naar uw kasteel waar de landrovers al klaar staan. Na een overnachting mogen de landrovers bereden worden. Er zal echter eerst een kleine training volgen waarin u leert hoe het is om grote landrovers te besturen. Dat dit de nodige stuurmanskunst vereist komt u snel achter.

Na de training succesvol te hebben afgerond gaat u via Edinburgh op weg richting de prachtige Schotse Hooglanden. Geniet van het ruige Schotse landschap en trotseer de moeilijk begaanbare landweggetjes. Halverwege de dag staat er een luxe lunch voor u klaar op een mooie locatie; u luncht op de kliffen van de Schotse kustlijn. Nadat de magen gevuld zijn vervolgt u uw rit door het woeste landschap terug richting het kasteel.

Activiteiten als het bezoeken van een roofvogelshow, whisky proeven en doedelzak spelen zullen tijdens deze trip zeker niet ontbreken. Daarnaast zullen er enkele opdrachten gedaan moeten worden. Zorg ervoor dat u deze zo goed mogelijk vervult, de winnaar krijgt namelijk een leuk aandenken mee. De winnaar zal in de avond bekend worden gemaakt onder het genot van een heerlijk diner.

De volgende ochtend stapt u met een geweldige ervaring op het vliegtuig terug naar Nederland. De Schotse Hooglanden zullen u nog lang heugen!

Prijsindicatie: op aanvraag

Laatste recensie:


mevr. Mulder
" Na een zeer goed jaa, zakelijk gezien, vroeg ik jullie een invulling te geven aan mijn “bedankdag” voor het MT. Deze stoere mannen dachten alles inmiddels wel meegemaakt te hebben, maar jullie hielpen mij geweldig aan een écht bijzondere belevenis. De hele reis was top verzorgd; zowel de begeleiding tijdens de onvergetelijke landroverrit als de reisleiding: ik heb me geen moment zorgen gemaakt en alleen maar genoten, samen met de andere deelnemers. SOS: TOP! "
Offerte aanvragen