Mini Cooper Rally


De geur van benzine, de ronkende motor en het stugge sturen. Klassieke kenmerken van het rijden in een karakteristieke Mini Cooper. U kunt dit een dag lang meemaken in een ongekend mooie rally door heel Nederland.

Aan de hand van een roadbook rijden jullie een prachtige route in deze klassieke bolides. Elke mini is voorzien van een minibar met snacks voor onderweg en jullie zoeken je weg van de ene bijzondere locatie naar de ander. Zo vertrekt u vanaf een luxe landhuis en u heeft de mogelijkheid om een bezoekje aan Paleis het Loo of een High Tea in uw rally op te nemen.

Om er een competitie van te maken zijn er klassementsproeven onderweg. Laat uw winnaarsmentaliteit blijken en versla uw collega´s! Voor de winnaar staat er aan het eind van de dag een welverdiende beloning te wachten. Maak de dag compleet met een heerlijk vier gangen diner of een overnachting in een luxe woning.

Prijsindicatie: op aanvraag

Laatste recensie:


mevr. Jensen
" Heerlijke dag gehad! Met het raampje open door de Veluwse bossen! Ik heb geen enkele klacht gehoord, behalve dat een aantal mensen het jammer vonden dat ze de mini niet meteen mee naar huis mochten nemen! Diner was ook erg goed verzorgd! "
Offerte aanvragen