Mission Impossible


U heeft maar één missie in het prachtige Oostenrijk. Zoveel mogelijk diamanten verzamelen. Hoe u dat doet? Door zoveel mogelijk missies te volbrengen. Hierbij moet u denken aan off piste skiën, ijsklettern, ijskarten etc. De James Bond kandidaat binnen uw groep die daar het beste in slaagt, is de uiteindelijke winnaar van de missie.

Op de eerste dag krijgt u gelijk al de eerste missie. Icekarten, wat is er nu leuker dan karten op het ijs? Scheur erop los maar vergeet niet om de eerste diamanten al te verzamelen. Na al die inspanning gaat de reis door naar Hinterglemm waar u kunt genieten van een heerlijk 5 gangen diner.

De volgende dag staat u weer fris en fruitig op om de dag fris te beginnen. Als een echte 007-agent gaat u opzoek naar diamanten. U verkent het 200 kilometer grote skigebied en ondertussen is het natuurlijk van belang om diamanten te verzamelen. Na een heerlijke dag is het tijd voor de après-ski. Maar blijf goed opletten, de diamantenjacht gaat gewoon door!

Een nieuwe dag met nieuwe kansen. Vandaag neemt een gids u mee off piste om verse sporen en diamanten te vinden. Na de tocht is het tijd voor de lunch en nieuwe missies. Want de dag is nog lang niet voorbij.

U gaat namelijk een echte Piste Bully, een Snowmobile besturen. Volg een parcours van 500 meter en voer onderweg opdrachten uit. Daarna brengt de Piste Bully u naar boven om een diner te nuttigen. Na het diner staat alweer de volgende missie klaar. Want u gaat per rodel weer naar de bewoonde wereld. Dit was weer een geslaagde dag vol missies en avonturen.

Maar er staan nog meer spectaculaire dingen op de lijst van deze reis. U gaat eisklettern: onder leiding van een professionele instructeur gaat u de eiswand van de 'Sigmund Thun Klamm' beklettern. Ook gaat u skiën op de gletsjer van Kaprun en met de sneeuwscooter een tocht maken.

Kortom, wie verzamelt met al deze bijzonder spectaculaire activiteiten de meeste diamanten en is de James Bond van de reis? Vraag snel een offerte aan: Mission Completed?

Prijsindicatie: op aanvraag
Offerte aanvragen