Oldtimers rally in Italie


U stapt in het vliegtuig en vertrekt richting het mooie Italië. U stapt uit in het sprookjesachtige Pisa waar een gids u al staat op te wachten. Na een korte kennismaking gaat de reis verder richting een prachtig kasteel. Na een lange dag reizen bent u vast toe aan een heerlijk diner. Dat staat dan natuurlijk al voor u klaar. Terwijl u geniet van al het heerlijks dat u voorgeschoteld krijgt volgen er introducties over de klassementsproeven, en niet onbelangrijk, het lezen van het roadbook.

Nadat de roes is uitgeslapen belooft de volgende dag er één te worden om niet snel te vergeten. Enkele mooie oldtimers staan al te schitteren in het zonlicht en te trappelen tot het moment dat u achter het stuur plaatsneemt. U rijdt een mooie route door Toscane waar u te midden van een wijngaard geniet van een lunch. U vervolgt uw tour waarbij er enkele opdrachten op de rol staan. Het gaat erom deze zo goed mogelijk uit te voeren. De winnaars krijgen namelijk een leuk aandenken aan het eind van de dag.

Na een enerverende dag volgt een avond met, zo mogelijk, nog meer opwinding. U arriveert bij een kasteel waar de prosecco al klaar staat. In de uitgestrekte kasteeltuin kunt u genieten van heerlijk Italiaans eten. Divertimento!

Prijsindicatie: op aanvraag

Laatste recensie:


dhr. Erdohan
" Prachtige accommodaties, nog mooiere omgeving en auto´s om je vingers bij af te likken. Ons hele gezelschap was zeer positief over de goede organisatie. Het enige minpuntje was dat de prosecco erg snel op was... "
Offerte aanvragen