Crossen over het water


Een prachtige dag beleven op het water? De driemaster ligt klaar om een prachtige tocht te gaan varen met uw collega´s. Ontspannend geniet u op de boot van het gezelschap en een hapje en drankje. Maar dan arriveren de RIB-boten: de adrenaline neemt toe⃛

Uw personeel of relaties eens verrassen? Stap dan op één van onze driemasters, een luxe boot met glimmend houten interieur, om uw gasten te verrassen! Goed schoeisel en warme kleding kan handig zijn; meehelpen om de zeilen te hijsen is een ervaring waarbij alle hens aan dek nodig is. Het zorgt gegarandeerd voor verbroedering en enthousiasme!

Terwijl het water tegen de ronde patrijspoorten klotst, ziet u een RIB boot naderen. De sensatie aan boord wordt steeds groter als blijkt dat u met 100 kilometer per uur, gewapend in een waterdicht pak, de ‘Zuiderzee´ verkend!

Na deze unieke ervaring, vol met snelheid, scherpe bochten en een zoutsmaak op uw lippen stapt u weer aan boord van de driemaster. Tijd voor een heerlijke buffet op het dek of een knallende feest aan de wal. Deze dag vergeet u nooit meer!

Prijsindicatie: op aanvraag
Offerte aanvragen