Zelf rondvliegen boven Nederland!


Heeft u zich altijd al eens in hogere sferen willen begeven? Het kan bij SOS Events. SOS laat u zelfstandig vliegen in een Cessna!

U wordt ontvangen op het vliegveld waar een uitleg volgt over de Cessna. Hierna krijgt u de kans om zelf dit vliegtuig te besturen. Durft u het aan om op grote hoogte het vliegtuig naar Texel te vliegen? Dat is namelijk de plek waar u gaat genieten van een uitgebreide lunch. Zet uw Cessna aan de grond en neem plaats op het strand, geniet van het karakteristieke Waddenlandschap onder genot van een heerlijke lunch.

U vervolgt uw vliegreis naar het circuit waar u en uw gezelschap plaats zult nemen achter de mooiste en snelste Porsches. Geef eens goed gas en laat uw tegenstanders alleen de achterkant van uw Porsche bewonderen. Nadat u voor snelheidsduivel heeft gespeeld staat er een VIP bus of limousine klaar om u naar een diner naar wens te brengen. Een gedenkwaardige dag die nog lang mooie herinneringen zal oproepen!

Prijsindicatie: op aanvraag

Laatste recensie:


dhr. Boersma
" Ik kom woorden tekort om deze dag te beschrijven. Ik had nog nooit in een Porsche gereden, laat staan zelfstandig een Cessna gevlogen. Mijn complimenten voor SOS Events die dit allemaal tip top geregeld hebben! Iedereen vond het super! "
Offerte aanvragen