Wintersport Experience!


Wat u op deze trip gaat beleven zal u nooit meer vergeten. St. Anton is één van de beste skigebieden in Oostenrijk en dat is de plek waar het allemaal gaat gebeuren!

Een luxe BMW X5 staat op u te wachten wanneer u bent geland in Oostenrijk. Dit belooft nu al een luxe vakantie te worden. Nog voor u bij St. Anton aankomt heeft u al de eerste spectaculaire activiteit; een BMW Experience. Natuurlijk staat er bij aankomst een heerlijk diner op u te wachten en kunt u gezellig napraten over de eerste ervaringen met deze luxe trip.

In Oostenrijk moet geskied worden. Dus de volgende dag is het tijd om de ski´s onder te binden en de pistes in de omgeving te verkennen. Het is zelfs mogelijk om onder leiding van een gids Off Piste te gaan! Na al dat skiën is het tijd om de dag goed af te sluiten in een après-skibar in Mooserwirt.

Vandaag is gaat u misschien wel het meest bijzondere doen wat u in uw hele leven gedaan heeft. U gaat namelijk van grote hoogte een tandemvlucht per paraglide maken! Voel de koude lucht langs uw gezicht gaan en geniet van het overweldigende uitzicht .

Maar alsof dat nog niet genoeg is, staat er de volgende dag weer een hele bijzondere activiteit te wachten. De BMW X5 haalt u op en brengt u richting Zurs. Er staat een helikopter, maar die zou toch niet voor u zijn? Maar de Heli staat er wel speciaal voor u. U wordt met uw collega´s gedropt op 2600 meter en gaat vanaf daar een prachtige skitocht maken.

Een paar dagen St. Anton is een geweldige ervaring! Vraag dus snel een offerte aan.Prijsindicatie: op aanvraag
Offerte aanvragen