Ter land, ter zee en in de lucht


Al wel eens een dag meegemaakt waar u zich op land, water en in de lucht bevindt? Met dit arrangement kan dat! Bereid u voor op allerlei verschillende situaties.

Op het land begeeft u zich achter het stuur van een razendsnelle kart. Maar het is wat anders dan rustig wat rondjes rijden. De baan wordt nat gespoten en u krijgt les in rijden met een kart op nat wegdek. Een totaal andere beleving ten opzichte van het rijden op een droge baan. Houdt u de kart op de baan terwijl uw banden naar grip zoeken op het natte wegdek? Vertoon uw kunsten aan uw collega´s in de indurance race die zal volgen.

Na dit onderdeel is het tijd voor het water gedeelte. Daar stapt u op de lange latten. Geen sneeuw en op hoge snelheid de berg af, maar achter een boot en op het woeste water. Dit vergt het een en ander aan oefening maar eenmaal gewend is dit een ervaring om nog lang aan terug te denken.

U verruimt het ruime sop voor hogere sferen. U neemt plaats achter een Cessna vliegtuig. Aan de hand van een instructeur leert u om dit vliegtuig de lucht in te krijgen en daar te houden. Kijk uit over het kenmerkende Nederlandse landschap en geniet van de wijde omgeving terwijl u de stuurknuppel in handen heeft. Eenmaal op de grond kunt u uw ervaringen delen met uw collega´s tijdens een uitgebreid diner.

Prijsindicatie: op aanvraag

Laatste recensie:


dhr. Nijhof
" Een geweldig afwisselend programma; echt voor ieder wat wils! Sportieve collega´s op wakeboards, lekker scheuren op de buitenbaan met snelle karts en als letterlijk hoogtepunt een vliegles in een Cessna. Deze dag had alles in zich en zal niet snel meer vergeten worden door mij collega´s, bedankt! "
Offerte aanvragen