Vliegles in een Boeing?


Heeft u altijd al eens willen weten hoe het is om op de stoel van de piloot te zitten? Dit uitje zorgt ervoor dat u dit ervaart! U neemt plaats in verschillende vliegtuigen en heeft zelf de stuurknuppel in handen.

Bij aankomst in de hangar krijgt u een briefing over hoe te vliegen in een Cessna. Al snel neemt u plaats achter de stuurknuppel en vliegt u naar grote hoogte. Tijdens uw vlucht zult u gefilmd worden wat na afloop een ongekend leuk aandenken is!

Eenmaal weer aan de grond staat de flight simulator al klaar. Hier krijgt u uitleg over het vliegen in een Boeing 747. De instructeur leert u alles over opstijgen, aanvliegen, snelheden en vele andere details. U wordt klaargestoomd voor het echte werk!

Dan is het moment daar om dit machtige toestel zelfstandig van de grond te krijgen. U vliegt helemaal zelf naar een nog onbekende locatie. Vervolgens vliegt u met een kleiner zakentoestel naar Texel om te dineren aan het strand. Een overnachting volgt in een leuk, knus hotel aan het strand. De volgende ochtend vliegt u terug naar de hangar waar elke deelnemer de film van zijn vlucht te zien krijgt.

Prijsindicatie: op aanvraag

Laatste recensie:


mevr. Hissink
" Zonder dat iemand er van wist hebben we vlieglessen gehad in een echte Boeing simulator, en zelfs gevlogen in een echte Cessna! Op Texel gegeten op het strand en de volgende dag weer terug naar huis. We zijn nu alweer 2 weken aan het werk en nog steeds word er elke dag over gepraat!!! "
Offerte aanvragen