Wie oh wie is de mol? Helikopter stijl!


Bij aankomst op de heliport wordt uw gezelschap verdeeld in teams. Elk team krijgt een eigen piloot en helikopter tot zijn beschikking. Als u denkt dat u alleen een rondje gaat vliegen heeft u het mis.

U vliegt het hele land door om allerlei verschillende opdrachten uit te voeren. Deze opdrachten dienen zo goed mogelijk te worden uitgevoerd. Er zal echter één persoon zijn die de opdrachten probeert te saboteren. Dit zal natuurlijk niet al te opvallend zijn. Kom er zo snel mogelijk achter wie u op het verkeerde spoor brengt en wordt de winnaar van de dag.

Aan het eind van de dag zal een luxe diner op u wachten. Dit diner zal plaatsvinden op de plek waar u ook in de helikopter bent gestapt.

Prijsindicatie: op aanvraag

Laatste recensie:


mevr. de Hondt
" Toen ik op jullie site met “exclusieve uitjes” Wie is de Mol zag staan dacht ik: dat kennen wij al⃛ Vorig jaar speelden we dit spel in de stad met GPS´jes; maar nu zag ik dat jullie dit combineerden met helikopters. Wat is dit een fantastisch programma gebleken! De spanning van het spel, gecombineerd met hoge snelheden in de Heli en het gevoel van onderlinge strijd maakten deze dag er een om nooit te vergeten. Iedereen heeft genoten: winnaar of niet: deze dag is voor iedereen een aanrader! "
Offerte aanvragen