Dropping in het buitenland!


Bij aankomst op het vliegveld staat er een oud, karakteristiek Russisch vliegtuig op u te wachten. Deze zal u naar een onbekende bestemming vliegen. Na de landing heeft u nog steeds geen idee wat u overkomt en waar u terecht bent gekomen. Duidelijk is dat u zich zeker niet in het vertrouwde Nederland bevindt.

U krijgt een briefing over een missie die behaald moet worden. Hiervoor zullen opdrachten goed afgerond moeten worden. Krijgt u het voor elkaar om de opdrachten af te ronden en het 5-sterren hotel te halen? Of wordt het wel heel snel donker en zult u een plek moeten vinden om uw tentje op te zetten? De spanning die dit met zich meebrengt is ongekend!

De ochtend die volgt is het een en ander wat meer vertrouwd. U wordt opgehaald door een bus die u naar een terrein brengt waar enkele tanks al klaar staan. Heeft u er altijd al van gedroomd om dit kolossale legervoertuig te besturen? Die droom gaat uitkomen. U neemt plaats in de tank en leert hoe het is om deze reus te besturen. Zeer indrukwekkend! Na deze geweldige ervaring zult u per limousine terug worden gebracht naar het vliegveld, waarna de terugreis naar Nederland volgt.

De hoofdboeker kan van te voren te weten komen waar men gedropt zal worden. Natuurlijk is er ook de optie om dit niet te weten en zal alles één grote verrassing blijven. Voor meer informatie kunt u een offerte aanvragen of contact met ons opnemen via bovenstaande contactgegevens.

Prijsindicatie: op aanvraag

Laatste recensie:


dhr. van Zanden
" Wat een ervaring! Met 10 collega´s hebben we een paar hele mooie dagen gehad. Vooral het besturen van de tank liet een diepe indruk op ons achter. Complimenten voor de organisatie! "
Offerte aanvragen